Τούνη: Απάντησε σε όλα – Ο Αλεξάνδρου, ο θάνατος της μαμάς της και το μωρό

Οι φημες χωρισμού και ο γάμος

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη μίλησε για όλες τις αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, τις δυσκολίες, για το μωρό που έρχεται ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της πριν λίγους μήνες.

Η γνωστή Influencer διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και, όπως είπε, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι. 

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε.

Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά, αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ιωάννα Τούνη: Ο θάνατος της μητέρας της και η συγκίνηση on air

Η ξανθιά influencer δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

Ιωάννα Τούνη: Μπήκα στο νοσοκομείο με αιμορραγία στην αρχή της εγκυμοσύνης

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη», σχολίασε για την εγκυμοσύνη της.

Ο γάμος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι φήμες χωρισμού και οι haters

Η Ιωάννα Τούνη δε γνωρίζει ακόμη αν θα παντρευτεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο τόνισε ότι είναι παραδοσιακή και θα ήθελε να γίνονταν τα πράγματα με τον πιο πατροπαράδοτο τρόπο. 

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια στα social media και τις φήμες χωρισμού, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική: «Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν.

Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές, δεν ξέρω, του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει;

Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα μπω σε διαδικασία να κάνω block γιατί βαριέμαι. Αν ξεκινήσω να κάνω μπλοκ δε θα έκανα κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης, οι haters ανεβάζουν το engangment στα social media, οπότε ας υπάρχουν κι αυτοί. Όλα τα σχόλια βοηθούν στο engangment και τα αρνητικά. Οι haters να ξέρουν ότι και με αυτό τον τρόπο σε καλό μας βγαίνει παιδιά, οπότε δε θα νικήσει η πικρία».

Ιωάννα Τούνη: Η γνωριμία με την πεθερά της - «Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει η πεθερά μου να με βοηθήσει με το μωρό»

Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα αλλά δε θεωρεί σωστό το να μείνει μαζί με το ζευγάρι.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Ο Δημήτρης θα διαλέξει όνομα για τον γιο μας - Όχι των μπαμπάδων μας που δεν έχουμε σχέσεις

«Επειδή είχα δηλώσει στον Δημήτρη ότι θα είναι κορίτσι και θα το βγάλουμε Τάνια, τώρα που είναι αγόρι μου δήλωσε πως θα το βγάλει όπως θέλει αυτός. Η αλήθεια είναι πως με τους μπαμπάδες μας δεν είχαμε ιδιαίτερη αγάπη, ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης.

Έτσι εφόσον δεν ήταν παρόντες οι μπαμπάδες μας στη ζωή μας, νομίζω είναι περιττό να πάρουν για τους τύπους το όνομά τους. Εγώ και ο Δημήτρης νιώθουμε το ίδιο οπότε θα πάρει ένα random όνομα. Θα μου άρεσε και κάτι αρχαιοελληνικό. Θα δούμε» αρκέστηκε να πει η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top