Γιάννης Μπέζος: «Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία»

«Μόχθησα πολύ, δεν έκανα υποχωρήσεις», είπε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει μάθει να μη «μασάει» τα λόγια του.

Γιάννης Μπέζος: «Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ»

Αυτό συνέβη και όταν κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και διευκρίνισε πως τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για εκείνον, αρκεί να έχουν επιχειρήματα.

Ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω διώξει επιφανή δημοσιογράφο, του έκλεισα το κασετόφωνο»

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δε ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δε με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό. Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δε με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δε μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top