«Έχω διώξει επιφανή δημοσιογράφο, του έκλεισα το κασετόφωνο»

Όσα είπε ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της χώρας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Συνέντευξη στο Όλα Γκουντ παραχώρησε ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς την Κυριακή, με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

«Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την παγίδα κατάχρησης εξουσίας»

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην γελοιότητα κατά τον ίδιο, τον φόβο του θανάτου, ενώ αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή του με δημοσιογράφο

Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός για το ταλέντο και το αυστηρό του ύφος

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δε νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί κι είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο». 

Γιάννης Μπέζος: Ο θάνατος των γονιών του, η Βιουγιουκλάκη και ο Φιλιππίδης

«Δε φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή, ούτε μια στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου», είπε στη συνέχεια.

Γιάννης Μπέζος Ναταλία Τσαλίκη

Ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γιάννης Μπέζος: «Δε θα είμαι του χρόνου στην τηλεόραση. Κουράστηκα»

«Δε φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος, προσθέτωντας: «Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δε ζει πια, αλλά δε θα τον ονομάσω τώρα για να μη γίνει κουτσομπολιό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top