Γιάννης Μπέζος: «Δε θα είμαι του χρόνου στην τηλεόραση. Κουράστηκα»

«Από ένα σημείο και μετά δεν τα κάνεις καλά», δήλωσε στο «Breakfast@star»

Ο Γιάννης Μπέζος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» αλλά και στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Εκεί τον συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την απόφασή του του χρόνου να μη βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

«Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την παγίδα κατάχρησης εξουσίας»

«Δε θα είμαι του χρόνου στην τηλεόραση. Δε θέλω. Κουράστηκα. Έχω θεατρικές παραστάσεις, έχω άλλα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Δε γίνονται όλα μαζί, από ένα σημείο και μετά νομίζω πως δεν τα κάνεις καλά».

Γιάννης Μπέζος: «Δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα, είναι συντηρητική»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως φέτος υπάρχουν αρκετές σειρές στην τηλεόραση: «Το μέλλον θα δείξει αν οι σειρές είναι καλές ή κακές. Το καλό είναι ότι ο κόσμος βρίσκει δουλειά. Βλέπω ελάχιστα τηλεόραση, γιατί δεν έχω χρόνο».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, κλείνοντας, πρόσθεσε ότι δε δίνει καμία συμβουλή σε κανέναν.

«Οι νέοι ξέρουν τι να κάνουν, δε χρειάζονται τις δικές μου συμβουλές. Είμαι πάρα πολύ απόλυτος σε αυτό. Θέλω να ξεμπερδεύουμε σε όλο αυτό το θέμα με τη δημόσια υγεία και να βρούμε ξανά έναν ρυθμό ζωής», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top