Γιάννης Μπέζος: «Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ»

«Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει», δήλωσε ο ηθοποιός

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι αυτή την περίοδο το πρόγραμμα του Γιάννη Μπέζου, λόγω της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» που έκανε πρεμιέρα.

«Η παράστασή μας είναι στημένη πάνω σε μια εξωστρέφεια γενικότερα, μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς όμως αυτό να θυμίζει παιδική χαρά, με την έννοια του χαβαλέ. Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ. Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος. Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια», είπε αρχικά ο ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω διώξει επιφανή δημοσιογράφο, του έκλεισα το κασετόφωνο»

Γιάννης Μπέζος

Γιάννης Μπέζος: Τι Είπε Για Τους Απαράδεκτους

Όσο για το πώς βλέπει την παράσταση ένας θεατής σημείωσε: «Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Το αν είναι κάποιος χοντρός κλπ στη σάτιρα, είναι τα εύκολα αστεία. Είναι της παρέας, αυτό που λέμε σχολικά αστεία. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Δε μας ενδιαφέρει να σατιρίσουμε αδυναμίες ανθρώπινες, είναι πολιτικό θέατρο. Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια. Στην Ελλάδα θα περάσουν πιο πολλά χρόνια από το κανονικό βέβαια. Απλώς τους καταλαβαίνουμε. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι όταν καταλάβει τον ψεύτη, τον καταλαβαίνει μια και καλή. Είναι αυτός που λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτός που θέλει να κολακέψει τις προθέσεις των άλλων».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top