Ανθή Σαλαγκούδη: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της

«Η εμπειρία ήταν αρκετά τρομακτική»

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Ανθή Σαλαγκούδη με το συμβάν να γνωστοποιεί η ίδια σήμερα μέσα από το Instagram.

Ανθή Σαλαγκούδη:

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η ίδια στις αστυνομικές αρχές, άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι τις μέρες που εκείνη απουσίαζε και απέσπασαν  κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας.

Ανθή Σαλαγκούδη: Άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι

Όπως είναι φυσικό, η πρώην παίκτρια του Survivor «πάγωσε» με όσα συνέβησαν και το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, διευκρινίζοντας σε όσους τη ρωτούσαν περισσότερες πληροφορίες, πως ακόμη δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της γάτας της και σημείωσε:

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ανθή Σαλαγκούδη:

Ανθή Σαλαγκούδη: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της

Ανθή Σαλαγκούδη: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της -2
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top