Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που είχε χωρίσει τότε τον σύζυγό της, Γιάννη

Αποκλειστικές πληροφορίες για τον γάμο της παρουσιάστριας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της! - Βίντεο από το Mega Καλημέρα

Ένα πολύ ευτυχισμένο καλοκαίρι βιώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είναι ο πρώην σύζυγός της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της!

Οι περισσότεροι δε γνωρίζαμε καν ότι το μοντέλο υπήρξε παντρεμένο και η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης)

Ηλιάνα παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης Φωτογραφία OK!/ (Papadakis Press/Παναγιώτης Αξιώτης

Η Ηλιάνα είχε παντρευτεί τον Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή.

Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική και ο Γιάννης στο Βόλο. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν πολύ αλλά μετά από λίγο καιρό, «μαύρα σύννεφα» έπεσαν στη σχέση τους. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκείνη που χώρισε τον αρχιτέκτονα, καθώς επιθυμούσε να ασχοληθεί περισσότερο με την καριέρα της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καυτά φιλιά στη θάλασσα με τον σύντροφό της

Λίγα χρόνια μετά, η ίδια έκανε μία σχέση δύο χρόνων με τον τράπερ Snik, με τον οποίο και συγκατοικούσαν, αλλά και αυτή η σχέση έληξε και το μοντέλο αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της.

ηλιανα παπαγεωργίου

Φωτογραφία OK!

Οι δυο τους τώρα κάνουν ξέγνοιαστες διακοπές στις Κυκλάδες, ενώ πριν από λίγες μέρες επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα. Πηγές του star.gr αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι βγήκε για ποτό σε γνωστό μπαρ στην οδό Φειδίου στο κέντρο της Αθήνας και δε σταμάτησαν τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η επανασύνδεσή τους ήταν μάλλον το κάρμα τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top