Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καυτά φιλιά στη θάλασσα με τον σύντροφό της

Το μοντέλο επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της μετά τoν Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της! - Βίντεο από το Mega Καλημέρα

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον νέο της σύντροφο – που δεν είναι ακριβώς νέος, αλλά πρώην- «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της!

ηλιάνα παπαγεωργίου καραβασάνης κουφονήσια

ηλιάνα παπαγεωργίου καραβασάνης κουφονήσια  -2

Το μοντέλο, μετά τον χωρισμό της από τον τράπερ Snik, φαίνεται πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, Γιάννη Καραβασάνη. Οι δυο τους φέρεται μάλιστα, να είχαν πραγματοποιήσει «κρυφό» γάμο το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Τα επόμενα χρόνια και μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, όποτε και είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, η 34χρονη Ηλιάνα απέφευγε, όσο περισσότερο μπορούσε, τις σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον έρωτά του.
Στα Κουφονήσια, Ηλιάνα και Γιάννης ζουν τον έρωτα και στις φωτογραφίες του OK! τούς βλέπουμε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στη θάλασσα.

ηλιάνα παπαγεωργίου καραβασάνης κουφονήσια  -3

ηλιάνα παπαγεωργίου καραβασάνης κουφονήσια  -4

ηλιάνα παπαγεωργίου καραβασάνης κουφονήσια -5Μάλιστα, όπως αναφέρει άνθρωπος από τον κύκλο τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top