Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της!

Ονομάζεται Γιάννης Καραβασάνης και είναι αρχιτέκτονας από τον Βόλο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο... πρώην σύζυγός της! - Βίντεο από το Mega Καλημέρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βιώνει ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής της, καθώς κάνει διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είναι… ο πολυσυζητημένος πρώην σύζυγός της!

Μετά τον χωρισμό της από τον τράπερ Snik, το μοντέλο φαίνεται πως γοητεύτηκε ξανά από τον πρώην αγαπημένο της, Γιάννη.

Snik: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Γιάννης Καραβασάνης είναι ένας εντυπωσιακός μελαχρινός άντρας με καταγωγή από τον Βόλο και αρχιτέκτονας στο επάγγελμα.

Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν κρύβει τον έρωτά του και κυκλοφορεί μαζί στο νησί των Κυκλάδων. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους απαθανάτισε σε αρκετά τρυφερά ενσταντανέ.

ηλιανα παπαγεωργίου νέος σύντροφος γιαννης καραβασάνης

ηλιανα παπαγεωργίου νέος σύντροφος γιαννης καραβασάνης -2

ηλιανα παπαγεωργίου νέος σύντροφος γιαννης καραβασάνης -3

ηλιανα παπαγεωργίου νέος σύντροφος γιαννης καραβασάνης -4

Το 2018, όταν και είχαμε πρωτογνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, είχε γίνει γνωστό ότι είχε κάνει έναν γάμο στην Αμερική με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή. Ο γάμος αυτός είχε γίνει με τον Γιάννη Καραβασάνη.

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media.

Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνεται ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο Μadwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με τον σύντροφό της», είχε αποκαλύψει η Ελένη Βουλγαράκη στο «Έλα Χαμογέλα» τότε.

«Δεν είμαστε κουμπάρες με την Γιάννα. Όχι δεν είναι κουμπάρα μου. Πολλά λάθη ξέρετε. Πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι ελεύθερη. Βασικά είμαι σε σχέση. Είναι μεγάλη ιστορία… », είχε πει στο «Pop Up», διαψεύδοντας τα λεγόμενα της Βουλγαράκη αναφορικά με την κουμπαριά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ηλιάνα και ο Γιάννης τώρα ζουν τον έρωτά τους στα Κουφονήσια!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top