Μπισμπίκης για τη σχέση με Βανδή: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος»

«Χωρίς έρωτα δεν ζεις»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Ωστόσο, στην αρχή η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Θα συνεργαστούν μαζί στην τηλεόραση;

Βέβαια, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλώντας στη Realnews παραδέχτηκε πως στην αρχή τον ενόχλησε που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Βανδή: Πήγε στην τελευταία παράσταση του Μπισμπίκη «Τα Κόκκινα Φανάρια»

O έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή -πλέον- δεν κρύβεται με τίποτα! / Φωτογραφία NDP Photo Agency

O έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή -πλέον- δεν κρύβεται με τίποτα! / Φωτογραφία NDP Photo Agency


«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε κυνηγητό».


Τώρα έχει σταματήσει; «Ναι, κάπως. Αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο. Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top