Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Θα συνεργαστούν μαζί στην τηλεόραση;

Στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»

Για πιθανή συνεργασία σε τηλεοπτική σειρά ανάμεσα στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή λένε οι φήμες!

Ο Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα εντάξει στο πρόγραμμά του μια νέα σειρά που θα λέγεται «Αυτή η νύχτα μένει». Μέχρι στιγμής αυτά που έχουν γίνει γνωστά είναι πως θα πρωταγωνιστήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ηλιάνα Μαυρομάτη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Η μεγάλη παραγωγή του Alpha που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έρχεται στο νέο πρόγραμμα με ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας έκανε μια αποκάλυψη για τη νέα σειρά. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συνεργαστούν στην εν λόγω σειρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δέσποινα Βανδή είχε πρόταση από την παραγωγή για μόνιμο ρόλο, αλλά την αρνήθηκε. Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε το «ναι» για κάποιες guest εμφανίσεις.

H τραγουδίστρια στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει εμφανιστεί στη σειρά του Mega «Δύο ξένοι» και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν.

O έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινας Βανδή -πλέον- δεν κρύβεται με τίποτα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

O έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή -πλέον- δεν κρύβεται με τίποτα! / Φωτογραφία NDP Photo Agency
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top