Σταμάτης Κραουνάκης: Ο λόγος που τσακώθηκε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Είναι διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη

Παρά τη μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους, η πρώτη καραντίνα λόγω κορωνοϊού έφερε τη... ρήξη ανάμεσα στον Σταμάτη Κραουνάκη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο λόγος; Η συναυλία στην καρότσα φορτηγού που έδωσε η τραγουδίστρια στις γειτονιές της Αθήνας, χωρίς να πάρει την άδεια του συνθέτη να ερμηνεύσει τα τραγούδια του

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη:Έστειλα εξώδικο & σκότωσα 30 χρόνια απ'τη ζωή μου

Μιλώντας στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που ακόμη δε μιλάει με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια.

Λάκης Λαζόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης το 2008

Λάκης Λαζόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όταν ρωτήθηκε για τις σπουδαίες συνεργασίες του, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Το νούμερο ένα είναι με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Της ανήκει δικαιωματικά το νούμερο ένα του έργου μου. Δεν πειράζει που… βρεθήκαμε μακριά με την Άλκηστη. Αυτά είναι μέσα στη ζωή και γίνονται στις μακρόπνοες σχέσεις. Ο Θεός ξέρει πότε είναι σωστό να βρεθούμε ξανά. Εμένα δε με στεναχώρησε προσωπικά. Με στεναχώρησε που αυτό που έκανε, της έκανε κακό. Αυτό που με πείραξε είναι ότι δε με ρώτησε για αυτό που έκανε. Γιατί ήμουν μέσα στο φορτηγό. Επομένως το να μην ξέρω ότι είμαι μέσα στο φορτηγό δεν είναι σωστό. Αν με ρωτούσε θα της έλεγα να το κάνει, αλλά ενδεχομένως να της έλεγα και πως να το κάνει».

Ο Κραουνάκης στέλνει κατάρα στην Κυβέρνηση για το πρόστιμο των 100 ευρώ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το αν ζητάει συγγνώμη σε περίπτωση που έχει άδικό κι απάντησε με χιούμορ: «Ναι, σαφέστατα. Πάντα πρώτος. Είμαι τόσο βιαστικός στη συγγνώμη που με υποψιάζομαι». 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει υπογράψει μουσικά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία... 40 χρόνια

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει υπογράψει μουσικά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία... 40 χρόνια

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη»

«Εμένα δε μου άρεσε που δε με ρώτησε. Δε θα έλεγα "όχι", αλλά θα έλεγα "πως". Εκείνη την περίοδο ήμασταν στο peak των διαπραγματεύσεων για να κάνουμε τον αυτόνομο οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων την ΕΔΕΜ. Ήμουν εν βρασμώ. Είχα θυμό. Άλλωστε το εξώδικο τοιχοκολλήθηκε στο Μαξίμου και στον Δήμο. Δεν πήγε στην Άλκηστη. Τέλος. Εκείνη ξέρει πότε πρέπει να έρθει. Δε νιώθω ότι έχει φύγει ποτέ», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top