Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη»

Μετά τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου Αθηναίων

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τη σοβαρή ρήξη στη σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μετά τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου Αθηναίων κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην οποία την είδε να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του χωρίς να έχει πρώτα ενημερωθεί.

«Να τη βλέπω να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι; Ας με ρωτούσε έστω».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ένας από τους καλεσμένους του το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» για όλα.

«Τα χρήματα που βάλανε που ήταν 800 ευρώ αφορούσαν όλους τους δημιουργούς των τραγουδιών που παίχτηκαν εκεί στην καρότσα. Κατατέθηκαν στην ΕΔΕΜ, δεν το χω ψάξει,. Ψάχνοντας τον κύριο Κωνσταντακόπουλο που είχε βάλει η κυρία Μενδώνη μετά από πολύ γκαρίδα δικιά μας να φέρει την ΕΔΕΜ εις πέρας, έχω στείλει και 20 email, δε μου απάντησε ποτέ. Δε μετάνιωσα ποτέ για την αντίδρασή μου, δεν ήταν επίθεση, δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη. Αλλά, Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του Δήμου η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά στην κυβέρνηση που καθόλου δεν πηγαίνω χωρίς να έχω ερωτηθεί δε θα έλεγα όχι. Αν με είχε ρωτήσει δε θα έλεγα όχι. Με πείραξε που το είδα εγώ και όλος ο κόσμος αυτό το τέρας. Ένα τραγούδι που έχει υποστηριχθεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων. Δεν έκανε κανέναν χαρούμενο αυτό και κυρίως εμένα που το έχω γράψει… Είναι σοβαρή ρήξη αυτή που έγινε με την Άλκηστις εκείνη τη μέρα. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Δε της κρατάω καμία κακία… Αυτό που ζήταγα ήταν να δοθούν επιτέλους τα επιδόματα στους καλλιτέχνες», είπε.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top