Η Σακίρα και ο Πικέ είχαν «ανοιχτή» σχέση - Η κρυφή συμφωνία τους

«Δεν υπήρξε απιστία», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή

Δείτε βίντεο για τη Shakira και τον Gerard Piqué από το Breakfast@Star

Το περασμένο Σάββατο με κοινή τους δήλωση η Shakira κι ο Gerard Piqué αποκάλυψαν ότι χωρίζουν, μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Λατίνας ποπ σταρ, κάτι που αιφνιδίασε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα. 

Σακίρα - Πικέ: Ούτε η μαμά του Γκάβι, ούτε 20χρονη καλλονή η αιτία χωρισμού

Τα παραπάνω υποστήριξε ο δημοσιογράφος Jose Antonio Aviles, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Viva la Vida, επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του Piqué. «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Piqué με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Σακίρα & Πικέ έζησαν ευτυχισμένοι μαζί για πάνω από μια δεκαετία /Φωτογραφία AP Images

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια κι αυτό ήταν κάτι που είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles, υποστηρίζοντας και πάλι ότι μίλησε με πηγές από το περιβάλλον του Piqué. 

Σακίρα - Πικέ: 20χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Σακίρα - Πικέ: Η κοινή δήλωση για τον χωρισμό 

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», έτσι ξεκινούσε η δήλωση του ζευγαριού, όταν την έδωσαν στη δημοσιότητα το Σάββατο. «Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Ο Καταλανός και η Κολομβιανή σταρ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά κατά τη διάρκεια τη 11χρονης σχέσης τους.

Η τραγουδίστρια κρατώντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της, Σάσα Πικέ /Φωτογραφία AP Images

Υπήρξαν πολλές φήμες για το ζευγάρι την τελευταία εβδομάδα, ακόμη και πριν από τη δήλωση του Σαββάτου, με τον ισχυρισμό ότι ο Πικέ είχε απατήσει την τραγουδίστρια. Κάποια δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει πέσει στην αγκαλιά 20χρονης καλλονής, κάποια άλλα ότι είχε ερωτική σχέση με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή Γκάβι. Αυτά, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τις νέες πληροφορίες που έδωσε ο Aviles. 

Shakira - Gerard Piqué: Είναι επίσημο - Χώρισαν μετά από 11 χρόνια σχέσης!

Υπάρχουν, επίσης, δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο άσος της μπάλας ζούσε μακριά από την οικογένεια, σε δικό του διαμέρισμα, εδώ και αρκετούς μήνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top