Σακίρα - Πικέ: Ούτε η μαμά του Γκάβι, ούτε 20χρονη καλλονή η αιτία χωρισμού

Γιατί χωρίζει το άλλοτε full in love ζευγάρι;

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ βρίσκονται σε διάσταση ύστερα  από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών, εξαιτίας μίας απιστίας του ποδοσφαιριστή.

Στο νοσοκομείο η Σακίρα με κρίση άγχους μετά τις αποκαλύψεις για τον Πικέ;

shakira pique

Σακίρα - Πικέ: Ούτε η μαμά του Γκάβι, ούτε 20χρονη καλλονή η αιτία χωρισμού τους/ AP Images

Οι δυο τους χωρίζουν, όπως γράφει ο καταλανικός Τύπος, καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να τον έπιασε… στα πράσα με άλλη γυναίκα!

Η διάσημη Λατίνα και ο άσος της Μπαρτσελόνα απέστειλαν ανακοίνωση στα Μέσα Ενημέρωσης, όπου επιβεβαίωσαν την κρίση στη σχέση τους, τονίζοντας ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους.

Σακίρα - Πικέ: 20χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Το ερώτημα είναι όμως ένα: Ποια είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του ποδοσφαιριστή και τον οδήγησε στη… διάλυση της οικογένειάς του με τη Σακίρα;

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, ούτε η 20χρονη σερβιτόρα, ούτε η μητέρα του συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Γκάβι, ήταν τελικά η «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό τους.

Η Σούζι Κορτέζ δεν είναι …όποια κι όποια! Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο του Playboy, γνωστή και ως «Miss BumBum».

Το 2019 η 29χρονη τότε Σούζι κέρδισε στα καλλιστεία και πήρε τον τίτλο της «Miss Bumbum», της γυναίκας, δηλαδή, με τα πιο όμορφα οπίσθια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

Η Κορτέζ έγινε αρκετά γνωστή στο Instagram και όπως γράφεται, άρχισε να προσεγγίζει διάσημους ποδοσφαιριστές. Πρώτα πήγε στον Μέσι, τον οποίο όπως αναφέρεται, τον ενοχλούσε σε τέτοιο βαθμό, που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να την μπλοκάρει από τα social media.

Ο επόμενος στη σειρά ήταν ο Ζεράρ Πικέ.

Η Κορτέζ μίλησε στην εκπομπή «Mamarazzis» και υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής επεδίωκε να συναντηθεί μαζί της, και της έστελνε, όπως είπε, μηνύματα στα social media, όπου ρωτούσε λεπτομέρειες για το σώμα της, όπως για τα οπίσθιά της.

«Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι», είπε χαρακτηριστικά η Κορτέζ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «ήταν αυτός που μου έστειλε τα περισσότερα άμεσα μηνύματα. Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δε μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top