Σακίρα - Πικέ: 20χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Οι φήμες χωρισμού για το ζευγάρι έχουν φουντώσει

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν, μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών, εξαιτίας μίας απιστίας του ποδοσφαιριστή. 

Οι φήμες περί διαζυγίου φούντωσαν όταν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έκαναν λόγο αρχικά, ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα εθεάθη σε μπαρ της Καταλονίας, μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και στην παρέα τους βρίσκονταν ξανθιές αιθέριες υπάρξεις…

Σήμερα το περιοδικό Cuore αποκάλυψε ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο της σχέσης του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει ενώ παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!

Μάλιστα, όπως γράφουν, η Σακίρα όχι μόνο ανακάλυψε την απιστία, αλλά τους έπιασε στα… πράσα. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής έφυγε από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.


 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010. Τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν και τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top