Σάββας Γκέντσογλου: Στα Μετέωρα με τη νέα του σύντροφο!

Full in love o ποδοσφαιριστής με την Κίκα Τσέκου

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία, Κίκα Τσέκου.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο από την έξοδο με την αγαπημένη του. 

Σάββας Γκέντσογλου Κίκα Τσέκου

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασαν και οι δυο φωτογραφίες από τα Μετέωρα, όπου πρόδωσαν τη ρομαντική απόδραση τους.

Η 29χρονη σύντροφος του Σάββα Γκέντσογλου ήταν συγκάτοικος και συμφοιτήτρια της Ιωάννας Τούνη, με την οποία παραμένουν στενές φίλες

Ο Σάββας Γκέντσογλου από το 2013 και για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Βασίλη, ο οποίος είναι 9 ετών. Η σχέση του πρώην ζευγαριού έχει περάσει από 40 κύματα με πολλές επανασυνδέσεις και χωρισμούς. Πλόεν διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού τους ενώνει η αγάπη για το παιδί τους. 

Πρόσφατα μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο περιοδικό YouWeekly: «Με τον Σάββα θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί, δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, εάν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος ούτε εγώ, απλά έτσι ήταν τα πράγματα» .

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top