Παπαρίζου - Μαυρίδης: Τέλος στη δικαστική διαμάχη - Η «συγγνώμη» στην Έλενα

Οι δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Happy Day

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν και πάλι το πρωί της Τετάρτης η Έλενα Παπαρίζου κι ο Τόνυ Μαυρίδης

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Πρόσωπο με πρόσωπο στα δικαστήρια μετά από 14 χρόνια

Λίγα λεπτά πριν τις 09:00, η ποπ σταρ έφτασε στο κτίριο 12 της Ευελπίδων, καθώς ο Μαυρίδης είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της για υπεξαίρεση χρημάτων, ενώ εκείνη είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση. 

Τόνυ Μαυρίδης-Έλενα Παπαρίζου το 2011 σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους πριν τον χωρισμό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί για μια δήλωση από την τραγουδίστρια. «Καλημέρα σας. Να είστε καλά. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Καλή συνέχεια παιδιά, γεια σας», αρκέστηκε να δηλώσει, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κατά την άφιξή της στα δικαστήρια. 

Η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ για την παρουσία τους στην Ευελπίδων /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε λίγη ώρα αργότερα. Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από τη δημοφιλή τραγουδίστρια, με εκείνη να την αποδέχεται. Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα ούτε βλέμμα, όμως υπήρχε διάθεση επίλυσης των διαφορών τους. 

Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου - Η μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη

Σύμφωνα με όσα είπε η Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day, ο παραγωγός δήλωσε μέσα στο δικαστήριο ότι «ζητώ συγγνώμη από την κα Παπαρίζου, δεν ήταν εκείνη που κατηγορούσα, αλλά η εταιρία που είχαμε μαζί».

Η Έλενα Παπαρίζου κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο ενώ ο Μαυρίδης, με γραπτή δήλωση, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Κατά της κυρίας Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δε μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας κι επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη». 

Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του...

Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του... /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αντίστοιχα, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες κι ο Τόνυ Μαυρίδης. «Αθώος! Είμαι μία χαρά! Πείτε το κι έτσι (ότι ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση). Δεν έχω κάτι άλλο να πω παιδιά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο μουσικός. 

Τόνυ Μαυρίδης: H τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Πόσα κιλά έχει χάσει

Η δικαστική διαμάχη, λοιπόν, του πρώην ζευγαριού έληξε οριστικά

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Όλα καλά. Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γεια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου, αποχωρώντας από την Ευελπίδων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top