Παπαρίζου - Μαυρίδης: Πρόσωπο με πρόσωπο στα δικαστήρια μετά από 14 χρόνια

Αναβλήθηκε η δίκη για τη μήνυση που έχει καταθέσει η τραγουδίστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρέθηκαν ξανά τετ-α-τετ, 14 χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους. Οι οικονομικές διαφορές τους έχουν οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες και τα 12 χρονια κοινής πορείας έχουν μπει στην άκρη. 

Η τραγουδίστρια έχει καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση στον πρώην σύντροφό της, αλλά χθες η δίκη πήρε αναβολή για τις 25 Μαϊου. 

Οι αγκαλιές και τα φιλιά ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου ανήκουν στο παρελθόν

Οι αγκαλιές και τα φιλιά ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου ανήκουν στο παρελθόν /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του μάνατζερ το 2008 διαδέχτηκε μία άγρια κόντρα, που είχε ως επίκεντρο το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν όσο ήταν μαζί και κανείς τους δε φαίνεται να κάνει πίσω.

Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου - Η μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη

Μεταξύ των διαφορών τους, είναι και η μεζονέτα στη Βούλα, αξίας 520.000 ευρώ που αγόρασαν με δάνειο το 2006 και στην οποία έμεναν μαζί επί πέντε χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αρκέστηκε σε ένα «ευχαριστώ»

Μετά το χωρισμό τους, στη μεζονέτα κατοικούσε ο Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενοικίου, το ύψος του οποίου θα συζητηθεί εντός των δικαστικών αιθουσών. 

Έλενα Παπαρίζου: Η γιορτινή selfie με τον σύζυγό της από το σπίτι τους! 

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη και επθυμία και των δυο είναι να τελειώσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

Σιγή ιχθύος τήρησε κι ο Τόνυ Μαυρίδης

Το πρωί της Τρίτης, τόσο η τραγουδίστρια όσο κι ο πρώην σύντροφός της βρέθηκαν στο κτίριο 12 της Ευελπίδων, ωστόσο μετά την αναβολή της δίκης, και οι δυο αποχώρησαν αρνούμενοι ευγενικά να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top