Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου - Η μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη

Οι οικονομικές διαφορές του πρώην ζευγαριού - Κόντρα δίχως τέλος

Κόντρα δίχως τέλος για Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδη, οι οποίοι βρίσκονται ξανά σε δικαστικές διαμάχες.

Τόνυ Μαυρίδης: H τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Πόσα κιλά έχει χάσει

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η τραγουδίστρια έφτασε στο κτίριο 12 της Ευελπίδων λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης 11/5, καθώς μηνύει τον κ. Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι ''Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση».

Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής και πρόσθεσε πως ο Τόνυ Μαυρίδης δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο.

Το love story Έλενας Παπαρίζου - Τόνυ Μαυρίδη

Ο μάνατζερ καλλιτεχνών Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου συνεργάστηκαν επαγγελματικά για χρόνια, ενώ ανάμεσά τους γεννήθηκε και ένας μεγάλος έρωτας που διήρκεσε 12 χρόνια.

ελενα παπαριζου τονυ μαυριδης

Παπαρίζου - Μαυρίδης ήταν full in love/ ΝDP

παπαριζου δικαστηριο

Η τραγουδίστρια δεν «ξεκολλούσε» από τον τότε αγαπημένο της/ NDP

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, αλλά παρά τις προσδοκίες πολλών ότι θα είναι «για πάντα μαζί», Τόνυ και Έλενα έδωσαν τέλος στη σχέση τους με τρόπο που οι οικονομικές τους διαμάχες τούς ακολουθούν στη ζωή τους μέχρι και σήμερα.

παπαριζου

Το ζευγάρι Παπαρίζου - Δημητρίου περνούσε υπέροχα καλοκαίρια μαζί/ NDP

Θρίλερ με το μοίρασμα της περιουσίας του πρώην ζευγαριού

Τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του μάνατζερ διαδέχτηκε μία τεράστια κόντρα, που είχε ως επίκεντρο το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν όσο ήταν μαζί και κανείς από τους δύο τους δε φαίνεται να κάνει πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αντεγκλήσεις και διαμάχες, το στούντιο ηχογράφησης παρέμεινε στην Έλενα Παπαρίζου, αλλά τα ακριβά μηχανήματα με το οποίο το είχαν εξοπλίσει, κατέληξαν στον Τόνυ Μαυρίδη, με εξαίρεση κάποιων που αποδεδειγμένα είχαν αγοραστεί στο όνομα της τραγουδίστριας.

Μεταξύ των διαφορών του πρώην ζευγαριού, είναι και η μεζονέτα στη Βούλα, αξίας 520.000 ευρώ που αγόρασαν με δάνειο το 2006 και στην οποία συμβίωσαν επί πέντε χρόνια.

Μετά το χωρισμό τους, στο σπίτι αυτό κατοικούσε ο Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενοικίου. Το ύψος του ενοικίου πρόκειται μάλιστα να συζητηθεί εντός των δικαστικών αιθουσών, όπου οι δυο πρώην σύντροφοι θα συναντηθούν ξανά ως αντίδικοι.

Παρόλο που ο Τόνυ Μαυρίδης συμφώνησε αρχικά στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος τίποτα δεν προχώρησε και εκείνος φέρεται να κατοικεί στη μεζονέτα αλλά και να μη πληρώνει τις δόσεις του δανείου στην πρώην σύντροφό του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top