Τόνυ Μαυρίδης: H τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Πόσα κιλά έχει χάσει

Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

O Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτεχνικούς μάνατζερ και σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, είχε πάρει 36 κιλά από το 2008.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι: «Είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή –έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα– συν το στρες, δεν άντεξα… Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού. Ήμουνα από τις δύσκολες περιπτώσεις…

Το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο… Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια… Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι…».

Με τη σύζυγό του Έυα Καραμπατζάκη

Σήμερα, ο γνωστός μάνατζερ έχει καταφέρει να χάσει όλα τα περιττά κιλά και έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το γυμναστήριο που μας έδειξε ότι έχει χάσει 19 κιλά.

Όσα δε ξέρουμε για τον Τόνυ Μαυρίδη 

Είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ
Είναι 50 ετών
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη
Είχε αναλάβει την Έλενα Παπαρίζου από το 1999 μέχρι το 2008, με την οποία ήταν ζευγάρι για 12 χρόνια
Είχε ένα στούντιο στο Ελληνικό, από το 2009, αλλά το 2012 το έχασε γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη
Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Χολίδης, η Πάολα, ο Πάνος Κιάμος κι άλλοι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top