Έλενα Παπαρίζου: Η γιορτινή selfie με τον σύζυγό της από το σπίτι τους!

Η τρυφερό post που έκανε στο instagram με τον Ανδρέα Καψάλη

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον Ανδρέα Καψάλη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!»

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να μη διατυμπανίζει την προσωπική της ζωή, ωστόσο εδώ και χρόνια ζει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη.

Έλενα Παπαρίζου: «Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός»

«Με τον άνδρα μου είμαστε καλά μαζί, δουλεύουμε πολλές ώρες, οπότε υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές και προχωράμε παραπέρα. Δεν είμαι τόσο ανοιχτό βιβλίο, όπως πιστεύουν όλοι -είμαι μέχρι ένα σημείο. Υπάρχουν κάποια κεφάλαια που δεν ανοίγουν ποτέ», είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Συγκινήθηκε η Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε επεισόδιο βίας παιδιού»

Η pop star αν και δε συνηθίζει να ανεβάζει ενσταντανέ με τον σύζυγό της δημόσια, την ημέρα του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έκανε μία εξαίρεση. 

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τον Ανδρέα Καψάλη στο προφίλ της στο instagram και με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκε στους followers της «καλή χρονιά». 

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και αμέτρητες υπέροχες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο έτος με μία grande εμφάνιση, αφού ντύθηκε ασορτί στα μαύρα που είναι all time classic και chic επιλογή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top