Η vegan Εριέττα Κούρκουλου φωτογραφίζει τον δύο μηνών γιο της

Το ιδιαίτερο μήνυμα στο φορμάκι του μωρού

Εριέττα Κούρκουλου

Δύο μήνες πέρασαν από τη στιγμή που η Εριέττα Κούρκουλου κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον ενάμιση μηνών γιο της

 


Η νεαρή μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα. Κατά καιρούς μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ακριβώς όπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες.

Εριέττα Κούρκουλου: Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα του πατέρα μου

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, ο οποίος φορούσε ένα ιδιαίτερο φορμάκι. Είχε επάνω διάφορα ζωάκια και έγραφε: «Σας σέβομαι όλους. Γίνε Vegan».

Η Εριέττα Κούρκουλου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο vegantimes.gr είχε αναφερθεί και στην απόφασή της να μεγαλώσει το παιδί της με τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με εκείνη.

«Σαν γονέας, θεωρώ σωστό να οδηγήσω το παιδί μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε έναν τρόπο ζωής, τον οποίο θεωρούμε ο πατέρας του και εγώ ηθικά ορθό. Μεγαλώνοντας, είμαι βέβαιη ότι όπως όλα τα παιδιά, θα μας βομβαρδίσει με ερωτήσεις τις οποίες θα ήθελα να μπορούμε να απαντήσουμε ειλικρινά. Όταν έρθει η ημέρα να μας ρωτήσει γιατί η δική μας οικογένεια δεν τρέφεται όπως πολλές άλλες, θα του εξηγήσουμε τον λόγο. Από τη στιγμή που θα μάθει όλη την αλήθεια για την παραγωγή του κρέατος, του ψαριού, του αυγού και των γαλακτοκομικών και του μελιού και θα γνωρίζει πια τις τρομακτικές επιπτώσεις της στις ζωές δισεκατομμυρίων συναισθανόμενων όντων, στο περιβάλλον, αλλά και στην ίδια του την υγεία, θα είναι σε θέση να πάρει μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Όπως κάθε παιδί που πηγαίνει σχολείο και αποκτά φίλους και δικές του ασχολίες, το παιδί μας θα είναι ελεύθερο να επιλέξει τι θα τρώει και πώς θα ζήσει τη ζωή του γενικά. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετούς ενήλικες που μεγάλωσαν με vegan γονείς και κανένας τους δεν επέλεξε στη συνέχεια να καταναλώνει ζωικά προϊόντα, επειδή πολύ απλά, δεν τα θεωρούν φαγητό, όπως και εμείς δεν θεωρούμε φαγώσιμο έναν σκύλο ή μια γάτα. Όποια και να είναι η επιλογή του γιου μας όταν αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται, το φαγητό στο σπίτι μας, είναι και θα είναι μόνο vegan».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top