«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τότε δε μιλούσαν»

Η τρομερή αντιπαλότητα που έγινε... έρωτας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The 2Night Show

Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια του ελληνικού κινηματογράφου αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του συγγραφικού εγχειρήματος.

«Ο Παπαμιχαήλ ήταν πικραμένος, δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βουγιουκλάκη»

Το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας αγκαλιά με τον γιο τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης και βιογράφος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Στις πρώτες ταινίες της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ, όπως η Αλίκη στο Ναυτικό, δε μίλαγαν στα περισσότερα γυρίσματα. Δε μίλαγαν, υπήρχε μια αντιπαλότητα κι ο Δημήτρης είχε τσαγανό. Δηλαδή δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στην Αλίκη στο Ναυτικό, στη Μανταλένα, στην Αστέρω... είναι πολλά προβλήματα». Έτσι λοιπόν ο Αλέκος Σακελλάριος πρέπει να πούμε πως τους τα έφτιαξε στα πρώτα γυρίσματα γιατί δε μιλούσαν καθόλου. Βρήκε έναν τρόπο και τους έφερε πιο κοντά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους μεγάλους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου 

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δε με έβλεπε ως γιο αλλά ως αντίπαλo»

«Τους ήθελε όμως ο κόσμος μαζί. Με το που έκανε η Αλίκη μόνη της ταινία ή ο Παπαμιχαήλ μόνος του ταινία, έπεφταν τα εισιτήρια. Όταν έκαναν μαζί τα εισιτήρια ανέβαιναν, οπότε ο κόσμος τους ήθελε αναγκαστικά μαζί», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top