Ενοχλημένη η Τσιμτσιλή με τη Γεωργακοπούλου: «Φαντάστηκες μία κόντρα... »

Τι είπε η παρουσιάστρια για τη υποτιθέμενη κόντρα της με τη Ράλλη

Την ενόχλησή της απέναντι στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία κόντρα με τη συνάδελφό της, Νικολέττα Ράλλη, όπως είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είδα πολλά δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χειρούργησα με το γάντι τη Νικολέττα Ράλλη. Ή πώς χαρακτήρισα το Q&A που έκανε, με αφορμή τη διακοπή της εκπομπής της. Αυτό που είπα και θα της το έλεγα σε φιλικό καφέ, γιατί έχουμε πιει καφέ σε παρέα, είναι ότι όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι!

Αυτό που περιέγραψε εδώ είναι απαράδεκτο, το να μην σου απαντάνε στο τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν. Να οσμίζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά και εκεί που ψάχνεις απαντήσεις, τελικά να μην υπάρχει κανένας να σου τις δώσει… Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ που το πέρασε και έχασε τα λεφτά της.

Θέλω να πω όμως κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι. Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μία τέτοια συνέντευξη ως «μία νέα κόντρα γεννιέται», μάλλον επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν. Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος και έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα για να ξεσκάει… Μην ψάχνουμε! Άνθρακας ο θησαυρός. Καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και που θα το έλεγα και στην ίδια. Και αυτό που κατάλαβα, η ίδια το εξέλαβε ευτυχώς όπως το είπα. Το παραδέχτηκε, χαλαρά και όμορφα ότι έχω δίκιο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Άλλοι θέλανε να φανταστούν μία κόντρα, ελλείψει τηλεοπτικών θεμάτων, σκεφτόμαστε διάφορα» είπε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.

Δείτε στο βίντεο τι είχε πει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου για το θέμα στην εκπομπή Super Κατερίνα:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top