Φίνου για Ψάλτη: «Έφυγες νωρίς κι εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές»

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού για τον Στάθη Ψάλτη

Καίτη Φίνου - Στάθης Ψάλτης

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Καίτη Φίνου με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Τη συγκεκριμένη ημέρα, ο Στάθης Ψάλτης, αν ζούσε θα γιόρταζε τα 71α γενέθλιά του.

Καίτη Φίνου: Πασίγνωστος ηθοποιός την πήρε τηλέφωνο και βογκούσε!

Να θυμίσουμε ότι ο σπουδαίος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Αποκάλυψη για τον  Στάθη Ψάλτη: Δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο

Με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Στάθης Ψάλτης, η Καίτη Φίνου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από μια ταινία που συμπρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν τους ηλικιωμένους και έγραψε: «Τα βλέπεις από κει που είσαι; Και νομίζαμε πως θα γεράσουμε και θα λέγαμε γελώντας για τις ηλιθιότητες των νεανικών μας χρόνων».

 «Συζητούσαμε για τα γεράματά μας....ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία.... Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ'ενα δωμάτιό για να γελάσουμε,ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά. Σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος,άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα τον επισκεπτομουν σπίτι του στα 85 του....γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε....
Και....δεν έγινε τίποτα απ'ολα αυτά...εσύ έφυγες νωρίς και γω ζω τις χειρότερες χρονιες-οχι τις δικές μου-της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν "γλύτωσες" απ'ολα αυτά τα δεινά...Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει....και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις... Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου.... Θα "σου γραψω" κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά....», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top