Ανθή Σαλαγκούδη: Έμεινε 60 ώρες χωρίς ρεύμα η παρουσιάστρια

«Δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά»

Δείτε όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Super Κατερίνα

Συζητήθηκε πολύ με την περσινή της συμμετοχή στο Survivor, ενώ πρόσφατα αναφέρθηκε και στην κατάψυξη ωαρίων που έχει κάνει

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, που το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την περιπέτειά της με την κακοκαιρία.  

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το σπίτι της στο Κάτω Χαλάνδρι είναι χωρίς ρεύμα 60 ώρες και η ίδια αναγκάζεται να μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να φορτίσει το κινητό της για να επικοινωνεί με τους δικούς της.

Κατερίνα Καινούργιου Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της με την κακοκαιρία στην Κατερίνα Καινούργιου

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό», δήλωσε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη. 

Ανθή Σαλαγκούδη: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων

«Έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί κι έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά.  Χθες τα ξημερώματα πήγα σε ξενοδοχείο γιατί πήρα στη ΔΕΔΗΕ και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μη μας ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά-στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι...» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top