Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Φιλιππίδη και να τον πάρω αγκαλιά»

«Δε θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου» σχολίασε στην εκπομπή «Ανοιχτά»

Βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος» σχολίασε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Βάνα Μπάρμπα: Συνεχίζει να… υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι απόψεις της σχετικά με τον συνάδελφό της που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση και βρίσκεται στη φυλακή, έχουν σχολιαστεί πολύ και αρνητικά αλλά εκείνη θα ήθελε να τον επισκεφτεί στη φυλακή και να του «δώσει αγάπη».

βανα μπαρμπα

«Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!»

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δε θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δε θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω», είπε η ηθοποιός.

πετρος φιλιππιδης

Ο ηθοποιός που βρίσκεται πια στη φυλακή, πρωταγωνιστούσε το 2020 στην παράσταση «Την Πέμπτη, κύριε Γκρην»/ NDP

Έλληνας ηθοποιός: «Τον λάτρευα και τον λατρεύω τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δε γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», πρόσθεσε η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top