Βάνα Μπάρμπα: Συνεχίζει να… υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Συνήγορος» και του Γιώργου Κιμούλη

Δείτε όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Συνεχίζει να… υπερασπίζεται μέσα από τα social media τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα, παρά το γεγονός ότι πλέον τον ηθοποιό βαραίνουν κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχα σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους»

Σάλος ξέσπασε όταν η ηθοποιός το περασμένο Σάββατο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια». 

Μαρία Κορινθίου Βάνα Μπάρμπα

Μαρία Κορινθίου & Βάνα Μπάρμπα: Δύο sex symbols σε ένα ενσταντανέ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έκτοτε, μοιράστηκε μερικές ακόμα αναρτήσεις, όπου εκφράζει ανοιχτά τη θέση της και για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος ως γνωστόν έχει κατηγορηθεί για ψυχολογικό bullying σε συμπρωταγωνίστρίες του, με τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών να κυριαρχούν στα σχόλια.

Βάνα Μπάρμπα: «Υιοθέτησε» δύο έφηβα αγόρια από το Πακιστάν

Η ίδια στηρίζει τη θέση της λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν δύο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι να είναι υπεύθυνοι για τέτοιες πράξεις

Mπάρμπα: «Καθόμουν στα τραπέζια και οι γυναίκες, έφευγαν»

«Αγαπητοί φίλοι καλημερα..Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δε διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστα στους περισσότερος ..γίνεται υποσυνείδητα. Καμμια φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και Κιμουλη...δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελεσουν αδικήματα όπως βιασμός...που είναι. τόσο βάρυ αδίκημα.. δε συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθη», έγραψε το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top