Ιωάννα Τούνη για 35χρονο: «Αν νιώθει θύμα ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο»

Ο 35χρονος δηλώνει και ο ίδιος θύμα του revenge porn

Οι δηλώσεις του 35χρονου

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, έχει ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον έναν από τους δυο άντρες που εμφανίζονταν στο revenge porn βίντεό της που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγα χρόνια στο διαδίκτυο.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Εκείνη μου είπε να πάμε στο δωμάτιο»

Συγκεκριμένα, η influencer αποφάσισε να κατονομάσει δημόσια τον 35χρονο που, όπως λέει, διέρρευσε το βίντεο και τότε εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της ισχυριζόμενος πως και εκείνος αποτελεί θύμα της όλης υπόθεσης.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου - «Μου γράφουν να πεθάνω»

τουνη

Πριν λίγη ώρα, η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έγραψε πως αν ο 35χρονος Μ.Κ τον οποίο κατήγγειλε δημόσια νιώθει θύμα όπως και εκείνη, τότε θα πρέπει να δώσει στις Αρχές τα στοιχεία του τρίτου ατόμου που μαγνητοσκοπούσε τις προσωπικές τους στιγμές στο τζιπ.

Σπάει τη σιωπή του ο 35χρονος που κατονομάστηκε από την Τούνη για το βίντεο

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον 35χρονο Μ.Κ:

τουνη


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top