Σπάει τη σιωπή του ο 35χρονος που κατονομάστηκε από την Τούνη για το βίντεο

Το ξέσπασμά του: «Έχω διασυρθεί!»

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο 35χρονος Μ.Κ. που έχει κατονομαστεί από την Ιωάννα Τούνη ως ο άνθρωπος που διέρρευσε στο διαδίκτυο το revenge porn βίντεο στο τζιπ.

ιωαννα τουνη

Ο Μ.Κ. υποστήριξε στο Πρωινό: «Τις τελευταίες ημέρες βλέπω το όνομά μου και το πρόσωπό μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διαφόρων ανθρώπων που δε με ξέρουν και δε γνωρίζω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν κι αυτοί που με κατηγορούν.

Νιώθω απογοήτευση και απέραντη λύπη. Εγώ όμως δε φοβάμαι, θα δώσω τον αγώνα μου νομικά όπως το επέλεξα από την αρχή και έχω πίστη στη δικαιοσύνη η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram».

Ιωάννα Τούνη: Τα πρώτα λόγια μετά την μήνυση που δέχθηκε -Γιατί μίλησε τώρα

Και δεύτερη μήνυση στην Τούνη - «Η συνεύρεσή μας ήταν απολύτως συναινετική»

Να θυμίσουμε ότι ο 35χρονος έχει ήδη καταθέσει δύο μηνύσεις σε βάρος της Ιωάννας Τούνη μετά τις αναρτήσεις της και τις αναφορές της στο όνομά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top