Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου - «Μου γράφουν να πεθάνω»

Τα σχόλια στα social media που την έχουν επηρεάσει ψυχολογικά

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σταθεί «βράχος» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη μετά την αποκάλυψη της τελευταίας για τον άνθρωπο που διέρρευσε, όπως λέει, το revenge porn βίντεο με την ίδια.

Αλεξάνδρου: Έξαλλος με τον δικηγόρο του 35χρονου - Η μήνυση στην Τούνη

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στους δικηγόρους της influencer και του 35χρονου και η Κατερίνα Καινούργιου έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος μέσα από την εκπομπή της.

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχεται κάθε μέρα κλαμένος!»

«Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε φανερά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση» συνέχισε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε κλάματα on air.

κατερινα καινουργιου

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου κλαίγοντας είπε: «Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top