Ξέσπασε η Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχεται κάθε μέρα κλαμένος!»

«Θέμη κλείσ’ τον! Τι είναι αυτά;»

Ο δικηγόρος του άνδρα που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο στο διαδίκτυο, κ. Γιάννης Γλύκας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνε εκτός εαυτού.

Και δεύτερη μήνυση στην Τούνη - «Η συνεύρεσή μας ήταν απολύτως συναινετική»

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Τούνη: Τα πρώτα λόγια μετά την μήνυση που δέχθηκε -Γιατί μίλησε τώρα

«Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο Μ.Κ ή η κ. Τούνη;» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;», είπε έξαλλος τότε ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

αλεξανδρου τούνη βιασμός super κατερινα revenge porn

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Γλύκας είπε: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να είναι εκτός εκπομπής» και η συγκεκριμένη φράση οδήγησε την Κατερίνα Καινούργιου σε ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα; Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα, έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας! Τέλος! Θέμη κλείσ’ τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις», είπε έξαλλη και φανερά στεναχωρημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top