Η οργή των celebrities για τον βιασμό της 24χρονης από τους επιχειρηματίες

Τα μηνύματα στα social media για όσα έγιναν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Τα μηνύματα της Μαίρης Συνατσάκη απευθύνονται σε όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα βιασμού

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας κοπέλας 24 ετών ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα 5αστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Βιασμός 24χρονης: «Δε θέλω να πάθει καμία άλλη, αυτό που έπαθα εγώ»

Η νεαρή κοπέλα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες, κατοίκους Αθηνών, έχει καταθέσει τόσο στην αστυνομία όσο και στην ανακρίτρια για όσα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο βράδυ. Η καταγγέλουσα, μιλώντας στο Star δηλώνει αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι. «Δεν θα εγκαταλείψω τον αγώνα να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό που έπαθα εγώ δεν θέλω να το πάθει καμία άλλη κοπέλα», είπε. 

Θεσσαλονίκη: 24χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση της 24χρονης πάρα πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και ευρύτερα της showbiz έσπευσαν να αναρτήσουν δεκάδες μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για να υποστηρίξουν και να συμπαρασταθούν στη νεαρή κοπέλα σε όλο αυτό το άσχημο γεγονός που βιώνει, όσο και να δείξουν με αυτόν τον τρόπο τον απερίγραπτο θυμό τους γι'αυτό που συνέβη και συμβαίνει, δυστυχώς, συχνά...

Μαίρη Συνατσάκη: «Θέλουμε επιτέλους να καταδικαστούν όλοι οι θύτες»

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις τους:

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top