Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου - Αποκάλυψε τον λόγο που δε μιλάνε πια

Εκνευρισμένη η influencer με την πρώην κολλητή της φίλη

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον λόγο που εδώ και λίγο καιρό δε θέλει να έχει καμία επαφή με την άλλοτε κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ιωάννα Τούνη: «Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε»

Με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε σε Q&A στο Instagram, η influencer αποκάλυψε τον λόγο που δε μιλάει πια με την κοπέλα που συμμετέχει στο φετινό Survivor.

Βρισηίδα Ανδριώτου Ιωάννα Τούνη

Βρισηίδα Ανδριώτου και Ιωάννα Τούνη σε νυχτερινή τους έξοδο στις αρχές του 2020! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Follower της τής έγραψε ότι η Βρισηίδα αναφέρθηκε σε εκείνη και το ταξίδι τους στη Ρώμη μέσα από το κουίζ του Survivor το βράδυ της Κυριακής, με την Ιωάννα να απαντάει σε έντονο ύφος: «Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι' αυτήν. Δε θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της για όσους με ρωτάτε, γιατί βγήκε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ». 

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για το τέλος της φιλίας Τούνη - Ανδριώτου

Η influencer από τη Θεσσαλονίκη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώην "κολλητή” κι όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της! Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ».

Ιωάννα Τούνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top