Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο: «Σιωπή!»

Πήγε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1

Η Μιμή Ντενίση έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Φανερά ενοχλημένη δε δίστασε να εκφράσει on air το παράπονό της στους δύο παρουσιαστές για το ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάει να δουν την παράστασή της λέγοντας: «Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε...» με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να σπεύδει να παραδεχτεί το λάθος τους: «Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο» και τη Μιμή Ντενίση να συνεχίζει: «Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δε θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Ούτε ως παράπονο. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου».

Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι δεν την έχουν επισκεφτεί στο θέατρο λέγοντας: «Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!»

Στο τέλος της συζήτησης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλοντας να λύσει την παρεξήγηση ρώτησε τη Μιμή Ντενίση: «Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;» με τη διάσημη καλλιτέχνιδα να απαντά χιουμοριστικά: «Υπάρχει κάτι που μας ενώνει; Μόνο ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή. Τίποτα άλλο δεν μας ενώνει. Θα δείτε την ταινία γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση γιατί συνεχίζουν οι ίδιοι χαρακτήρες» και λίγο αργότερα στο φινάλε της συζήτησης να υπογραμμίζει: «Τώρα σε δύο χρόνια που θα ξαναειδωθούμε, γιατί αν δεν πάτε να δείτε τίποτα, δεν θα ξανάρθω ποτέ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top