Τοκάκης: «Παντρευτήκαμε με τη Βίκυ στην Πάτμο, δεν το κρύψαμε»

Ο γάμος της Βίκυς Παπαδοπούλου στον τόπο καταγωγής της

Ο Θάνος Τοκάκης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Αχιλλέα» στη σειρά «50 – 50». «Ο κόσμος όταν με συναντά στον  δρόμο μου λέει εσύ είσαι ο Αχιλλέας, δε με ξέρουν με το όνομά μου. Με έχουν ταυτίσει με αυτό τον ρόλο. Ήμουν κοντά στο να συνεχίσω σε κάποιες σειρές, αλλά είτε δεν ήθελα εγώ, είτε δε με ήθελε η παραγωγή», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Ο Θάνος Τοκάκης απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της  απόφασης του Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος», μιας και δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. «Φτάνει πια με τον Άρη Σερβετάλη και όλο αυτό τον χαμό που γίνεται όταν προκύπτει ένα θέμα. Λίγο ψυχραιμία»!

Σερβετάλης: Απάντησε για τον «Ρινόκερο» με ένα... μανταρίνι!

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος»


Ο Θάνος Τοκάκης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Βίκυ Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Απόδειξη το γεγονός ότι παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Παντρευτήκαμε στην Πάτμο. Δεν το κρύψαμε, απλά δεν το διατυμπανίσαμε. Είναι τόπος καταγωγής της Βίκυς και μας άρεσε να κάνουμε τον γάμο μας εκεί. Τις ίδιες ευκολίες, αλλά και τις δυσκολίες που έχει ένα ζευγάρι γιατρών, δικηγόρων, αυτές έχουμε κι εμείς. Οι βαθύτερες συνδέσεις μίας σχέσης δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Εγώ είμαι πιο αυστηρός από τη Βίκυ».

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης / Φωτογραφία: NDP


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top