Σερβετάλης: Απάντησε για τον «Ρινόκερο» με ένα... μανταρίνι!

Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μετά την αποχώρηση από την παράσταση

Εξαπίνης έπιασαν τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησαν για πρώτη φορά τον ηθοποιό μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε με την αποχώρησή του.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος»

Ο Άρης Σερβετάλης δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του, ωστόσο προσέφερε ευγενικά ένα μανταρίνι στη δημοσιογράφο.

Όταν εκείνη τον ρώτησε αν έχει να απαντήσει κάτι στον σκηνοθέτη της παράστασης, Γιάννη Κακλέα, που δήλωσε «ουδείς αναντικατάστατος, ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει «καλή επιτυχία».

Ο Γιάννης Κακλέας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει, αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος».

Ο αντικαταστάτης του ηθοποιού στην παράσταση θα είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες μαζί με τον υπόλοιπο θίασο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τις 16 Δεκεμβρίου που θα ξαναρχίσουν οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός. 

Φωτογραφία από τις πρόβες του θίασου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top