Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος»

Δείτε φωτογραφία του ηθοποιού από τις πρόβες

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Άρη Σερβετάλη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών media λόγω της απόφασής του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε, επειδή επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους. 

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση

Την Πέμπτη 25/11 ο θίασος εξέδωσε ανακοίνωση πως οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά και πως η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ηθοποιού. 

Ρινόκερος: H ανακοίνωση των ηθοποιών μετά την αποχώρηση Σερβετάλη

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ο κύβος «ερρίφθη» και το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Άρη Σερβετάλη βρέθηκε. 

Αιμιλιανός Σταματάκης/Φωτογραφία ndp

Πρόκειται για τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ο οποίος, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες μαζί με τον υπόλοιπο θίασο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τις 16 Δεκεμβρίου που θα ξαναρχίσουν οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός. 

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και - με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού- σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερός» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε. Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top