Ρινόκερος: H ανακοίνωση των ηθοποιών μετά την αποχώρηση Σερβετάλη

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση;

Σήμερα, Πέμπτη 25/11,  οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσαν πως οι παραστάσεις του Ρινόκερου θα συνεχιστούν, καθώς θα γίνει αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών της παράστασης «Ρινόκερος»:

«Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.

Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας , ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών .Είναι τόπος που ο δημόσιος λόγος αρθρώνεται και πλάθονται συνειδήσεις. Είναι ένα από τα πιο βασικά κύτταρα της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τα θέατρα σε καιρούς κρίσης πρέπει να μένουν ανοιχτά. Για μας αυτό είναι χρέος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση.

Η ομάδα του ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ».

Άρης Σερβετάλης: Ψάχνουν ηθοποιό να τον αντικαταστήσει στον «Ρινόκερο»

Ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης της παράστασης «Ρινόκερος» πήρε γρήγορες αποφάσεις και ψάχνει αντικαταστάτη του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς πριν λίγες μέρες και προκάλεσε σάλο στον θεατρικό κόσμο και τα media

αρης σερβεταλης

O Άρης Σερβετάλη στη σκηνή του θεάτρουΦωτο NDP

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση

Ο Άρης Σερβετάλης προχώρησε στην κίνηση αυτή γιατί αρνείται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους και αυτό ήταν κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει μήνες πριν την παραγωγή. Φέρεται να είχε συμφωνήσει πως αν επιβληθεί κάποιο σχετικό μέτρο θα φύγει από την παράσταση. 

Αθηναΐς Νέγκα: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Ωστόσο, η αποχώρησή του, τη στιγμή που η παράσταση, μάλιστα, είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δε σκέφτεται τους συναδέλφους του που μένουν ξαφνικά άνεργοι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, η παραγωγή που είχε εκφράσει την πρόθεσή της να αποζημιώσει τους ηθοποιούς, έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη προκειμένου ο «Ρινόκερος» να συνεχιστεί κανονικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top