Ο Θάνος Τοκάκης απάντησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη

Δείτε τη συνέντευξη του Θάνου Τοκάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Παρότι δεν αποζητάει τα φώτα της δημοσιότητας είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός, που ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο στην ταινία Ευτυχία

Θάνος Τοκάκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν ένα σοκ, έφυγε 44 χρονών»

Ο λόγος για τον Θάνο Τοκάκη, τον «γαμπρό» του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά 50 - 50, που μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σχέση τους, τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, απάντησε στο αν συμφωνεί με το να παίζονται επαναλήψεις από τα σίριαλ όπου συμμετείχαν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί.

Θάνος Τοκάκης Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Θάνος Τοκάκης είχε σχέση μίσους με τον τηλεοπτικό του πεθερό Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά 50 -50

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό αν μια σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό», είπε ο ηθοποιός. 

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Η αισθητική οδεύει στην ταινία του Σεφερλή!»

Θάνος Τοκάκης

«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά κι έπεσα από τα σύννεφα. Είναι πολύ άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη», συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top