Θάνος Τοκάκης: «Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν ένα σοκ, έφυγε 44 χρονών»

«Άλλαξαν τα πάντα όταν νόσησε από καρκίνο»

Όσα είχε πει ο Θάνος Τοκάκης στην ΕΡΤ για τη μάχη του αδελφού του με τον καρκίνο

Τις δύσκολες ώρες που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του μετά τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο περιέγραψε σε συνέντευξή στο Gala ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης. 

«Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν ένα τεράστιο σοκ. Όλα ανατράπηκαν. Ήταν για εμένα μια αφύπνιση και μια συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο. Ότι η ζωή ανά πάσα στιγμή, οι βεβαιότητες που έχουμε, μπορεί να ανατραπούν», είπε.

Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου»

Ο Βασίλης Τοκάκης «έφυγε» νικημένος από καρκίνο στον εγκέφαλο και τον τελευταίο καιρό δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Όπως λέει ο αδελφός του ο καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού. 

 

 

«Όταν μαθαίνουμε ότι κάποιος πάσχει από αυτήν την αρρώστια, τον αντιμετωπίζουμε σαν μελλοθάνατο κι αυτό ο άλλος το εισπράττει. Ίσως θα πρέπει να εκπαιδευτούμε όλοι απέναντι σε αυτό. Και να μην φοβόμαστε να λέμε την λέξη. Ο αδελφός μου ο Βασίλης “έφυγε” μόλις στα 44. Κι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Άλλαξαν τα πάντα. Και για εκείνον και για όλους εμάς γύρω του. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Αυτό που λέει ο Επίκουρος ή ο Καζαντζάκης, πως “είμαστε μία λάμψη ανάμεσα σε δύο σκοτάδια”, δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε.

Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας.

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος, στις αρχές της χρονιάς, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του:

Θάνος Τοκάκης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την κηδεία του αδερφού του

«Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες. Δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια», είχε πει.

Διετέλεσε συνεργάτης σε υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top