Θάνος Τοκάκης: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου»

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει»

O Θάνος Τοκάκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «50 – 50», περνά δύσκολες οικογενειακές στιγμές.

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Η αισθητική οδεύει στην ταινία του Σεφερλή!»

Ο  αδερφός, Βασίλης, διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Για την περιπέτεια υγείας του αγαπημένου του προσώπου μίλησε στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» στην οποία ήταν καλεσμένος με τη σύζυγό του, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Με ένα παιδί θα γνωρίσω την ανιδιοτελή αγάπη»

 

«Στη δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», και συνέχισε:  «Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top