Meghan & Harry: Αποκαλύφθηκε ποιος ανησυχούσε για το χρώμα των παιδιών τους

Το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί σκανδαλίζει τη βασιλική οικογένεια

Η Meghan Markle για πρώτη φορά καλεσμένη στην Ellen DeGeneres

Σάλο έχει προκαλέσει στη βασιλική οικογένεια ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί με τίτλο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», στο περιεχόμενο του οποίου φαίνεται να υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εκείνος που ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του μελλοντικού παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Μeghan ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος.

Εξαλλοι στο Buckingham: Στη φόρα οι επικοί καβγάδες William και Harry

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσεν, υποστηρίζει ότι η ημέρα που έκανε το σχόλιο αυτό ο πρίγκιπας Κάρολος, ήταν η μέρα των αρραβώνων του πρίγκιπα Harry και της Μeghan, τον Νοέμβριο του 2017. Ο συγγραφέας υποστηρίζει στο βιβλίο του ότι ο πρίγκιπας είπε στη δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγό του, Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά;», αναφέρει ο βρετανικός Guardian.

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του δέρματος των παιδιών του Harry και της Meghan 

Meghan Markle: Για πρώτη φορά καλεσμένη στην Ellen DeGeneres

Όταν η Καμίλα απάντησε: «Εντελώς πανέμορφα, είμαι σίγουρη», στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Κάρολος απάντησε: «Εννοώ, ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας των παιδιών;».

Διαψεύδει αυτόν τον ισχυρισμό ο πρίγκιπας Κάρολος

Το ιδιωτικό γραφείο του πρίγκιπα της Ουαλίας διαψεύδει αυτή την εκδοχή των γεγονότων. «Αυτό είναι επιστημονική φαντασία και δεν αξίζει κάποιο άλλο σχόλιο», δήλωσε εκπρόσωπός του.

«Η Νταϊάνα ήταν αυτή που απάτησε πρώτη τον πρίγκιπα Κάρολο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top