«Η Νταϊάνα ήταν αυτή που απάτησε πρώτη τον πρίγκιπα Κάρολο»

Ο παράνομος εραστής και σωματοφύλακάς της σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Για 30 χρόνια το ερώτημα που πλανάται και έρχεται ως θέμα συζήτησης ακόμη έως και σήμερα, είναι το εξής: Ποιος πραγματικά απάτησε τον άλλον και παρέβη τους ιερούς όρκους του γάμου τους, ο πρίγκιπας Κάρολος ή η πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Κάρολος και Νταϊάνα: Οι απιστίες του ζευγαριού στο φως της δημοσιότητας

Ήταν η συμπεριφορά του άντρα της που την οδήγησε στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα; Ή ο πρίγκιπας Κάρολος, με απτές αποδείξεις ότι τον απατά η η πριγκίπισσα Νταϊάνα, μπήκε σε μία μακροχρόνια σχέση με την Καμίλα;

Στην περιβόητη συνέντευξή της στο BBC και τον Μάρτιν Μπασίρ η Νταϊάνα δε θα μπορούσε να είναι πιο σαφής.

«Λοιπόν, σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις, οπότε όπως καταλαβαίνετε υπήρχε λίγο συνωστισμός», είχε πει το 1995.

Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί ότι η χρόνια βουλιμία της και οι τάσεις αυτοκτονίας που ερχόταν αντιμέτωπη κατά καιρούς οφείλονταν στην προδοσία του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν εκείνη που φέρεται να απάτησε πρώτη τον σύζυγό της και όχι το αντίστροφο / Φωτογραφία AP

Σήμερα εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς The Crown παρακολουθούν τα δρώμενα σε αυτή την εκδοχή, ότι, δηλαδή, ο Κάρολος ήταν αυτός που παρέβη πρώτος τους όρκους του γάμου τους. 

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Fake ο έρωτας με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ

Πρόσφατα, όμως, μία αναπάντεχη φωνή από το παρελθόν της πριγκίπισσας ήρθε για να ταράξει τα νερά της Ιστορίας και να αντιστρέψει τα γεγονότα που γνωρίζαμε έως σήμερα, υποστηρίζοντας το αντίθετο, όπως παρουσιάζεται στo νέο ντοκιμαντέρ του CNN. 

Έτσι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν εκείνη που φέρεται να απάτησε πρώτη τον σύζυγό της και όχι το αντίστροφο. 

«Η δημοφιλής αντίληψη είναι ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας απατούσε την Νταϊάνα καθόλη τη διάρκεια του γάμου τους, αναμφίβολα, δεν ισχύει», ισχυρίζεται ο Λοχίας Άλαν Πίτερς σωματοφύλακας της Νταϊάνα επί σχεδόν μία δεκαετία.

Το ίδιο σενάριο υποστηρίζει και ο Τζόναθαν Ντίμπλμπι, o οποίος στην εξουσιοδοτημένη βιογραφία του για τον Κάρολο, που δημοσιεύτηκε το 1994, δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα ήρθαν κοντά το 1986. Ο πρώην αστυνομικός και σωματοφύλακάς της Νταϊάνα, Μπάρι Μάνακι, δούλευε στην προστασία της από το 1985 και η σχέση τους λέγεται ότι ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Balmoral την ίδια χρονιά.

Ο Τζόναθαν Ντίμπλμπι, στην εξουσιοδοτημένη βιογραφία του για τον Κάρολο, που δημοσιεύτηκε το 1994, δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα ήρθαν κοντά το 1986 / Φωτογραφία AP

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το σχόλιο του Κάρολου που άλλαξε τα σενάρια διαδοχής!

Το 1986 μετατέθηκε στο Τμήμα Διπλωματικής Προστασίας ενώ έναν χρόνο αργότερα, ο Μάνακι, τότε 39 χρόνων, σκοτώθηκε σε ένα μυστηριώδες τροχαίο. Τότε, αναφέρθηκε ότι χτυπήθηκε από έναν 17χρονο οδηγό ενώ επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα στο Ανατολικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα η Νταϊάνα να υποδηλώνει ότι τον «έφαγαν». 

«Είχα αρχίσει να παρατηρώ αλλαγές στην συμπεριφορά της όποτε βρισκόταν κοντά στον Μάνακι, έτσι αποφάσισα να της μιλήσω. Τα πρώτα είκοσι λεπτά το αρνούταν κατηγορηματικά, αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε. Είχε σχέση με τον Μάνακι», επισημαίνει στο ντοκιμαντέρ του CNN o επικεφαλής του γραφείου προστασίας της βασιλικής οικογένειας.

«Ο Πρίγκιπας Κάρολος με πλησίασε και μου είπε: "Γιατί η Πριγκίπισσα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Τι συμβαίνει;"».

«Του απάντησα: "Πρέπει να της μιλήσετε". Και είπε: "Λοιπόν, τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά, και το μόνο πράγμα που φαίνεται να τη στενοχωρεί είναι ότι ο Μπάρι Μάνακι θα επιστρέψει στον στρατό. Και, αν είναι τόσο στενοχωρημένη, ο Μπάρι μπορεί να μείνει».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τους γιους της William και Harry / Φωτογραφία AP

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Όταν φοβήθηκε για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ

«Σε εκείνο το στάδιο, αναγκάστηκα να πω: "Λοιπόν, κύριε, αν μείνει, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγω εγώ". Και, νομίζω, σε εκείνο το σημείο κατάλαβε τα πάντα. Ήταν σοκαρισμένος και ήταν πολύ αναστατωμένος».

Στην ερώτηση για το ποιος πιστεύει ότι είναι ο υπεύθυνος ο Πίτερς σχολίασε ότι: «Κανείς δεν είναι ο κακός. Κατά την άποψή μου, όλοι είναι θύματα. Ο Κάρολος δεχόταν μεγάλη πίεση για να παντρευτεί και η Νταϊάνα ήταν θύμα όλης αυτής της διαδικασίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top