Βασίλισσα Ελισάβετ: Το σχόλιο του Κάρολου που άλλαξε τα σενάρια διαδοχής!

Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Όλο και φουντώνουν οι φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά την ακύρωση της εμφάνισής της στην ημέρα μνήμης των βετεράνων για πρώτη φορά στα 69 χρόνια βασιλείας της. 

Το Μπάκινγκχαμ περιορίστηκε σε μία λιτή ανακοίνωση δηλώνοντας πως η βασίλισσα έχει διάστρεμμα στη μέση. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, αποκάλυψε λίγα περισσότερα στοιχεία για την υγεία της βασίλισσας. 

Τα «γαλαζοαίματα» σενάρια διαδοχής της βασίλισσας Ελισάβετ

Κατά το ταξίδι τους στην Ιορδανία και ερωτώμενος από τον βασιλιά Απτάλα για το πώς είναι η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος απάντησε: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Όταν φτάσεις στα 95, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν». Μάλιστα, σχολίασε πως «ήδη στα 73 δεν είναι εύκολο», μιλώντας για τον εαυτό του. 

Φωτογραφία από πρόσφατη εμφάνιση του Πρίγκηπα Κάρολου με την Καμίλα/ AP

Το σχόλιο αυτό «γέννησε» νέα σενάρια για τη διαδοχή της Βασίλισσας Ελισάβετ, αφού ο Κάρολος μπορεί να μην θέλει να αναλάβει τα καθήκοντα της!

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Είναι χειρότερα από ότι νομίζουμε»

Νέες πληροφορίες από το Λονδίνο θέλουν τη βασιλεία να πηγαίνει απευθείας στα χέρια του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους Βρετανούς. 

Ο Πρίγκηπας Ούιλιαμ μαζί με την Κέιτ Μίντελντον/ AP

Πάντως, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμος μάλλον θα αποσυρθεί σύντομα από τον θρόνο. Πριν λίγες μέρες, έκανε μία άκρως συγκινητική δήλωση στον λαό τηςμέσω του πρίγκηπα Έντουαρντ, τονίζοντας πως: «κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον χρόνο». 

Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του παλατιού

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι περισσότερα από 50 χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ ήρθαμε στην Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας» είπε ο πρίγκιπας Έντουαρντ, μεταφέροντας, συγκινημένος, τη δήλωση της μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, στην Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top