Βασίλισσα Ελισάβετ: «Είναι χειρότερα από ότι νομίζουμε»

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της - Τι λένε πηγές του παλατιού

Πλάνα από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ/ AP

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία την περασμένη εβδομάδα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για  ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου. 

Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του παλατιού

Πήγες του παλατιού ανέφεραν σήμερα πως η κατάσταση της βασίλισσας είναι πολύ χειρότερη από όσο φαντάζονται οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία την τελευταία εβδόμαδα, ενώ έχει χρειαστεί να ακυρώσει πολλές συναντήσεις της. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα

Η 95χρονη βασίλισσα μέχρι τώρα είχε ξεπεράσει κάθε κρίση που αντιμετώπιζε. Ακόμα και όταν τον Απρίλιο του 2021 πέθανε ο σύζυγός της, Φίλιππος, η Ελισάβετ είχε επιστρέψει εντός ολίγων ημερών στα καθήκοντά της. 

Μέσα στον Οκτώβριο, η ίδια έχει πραγματοποιήσει συνολικά 19 δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η υγεία της έχει επιδεινωθεί σταδιακά μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της - Ακύρωσε ξαφνικά ταξίδι

«Μια νέα εποχή ανατέλλει στον Οίκο των Ουίνδσορ, η εποχή της Βασίλισσας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Η μετάβαση είναι ρευστή, κάτι που είναι καλό για τη μοναρχία. Ακόμα κι αν η Βασίλισσα ζήσει για πολλά χρόνια, πρέπει να προετοιμαστεί ήδη για την διαδοχή της στο θρόνο», καταλήγει η πηγή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top