Διαζύγιο για τον Ορέστη Τζιόβα έναν χρόνο μετά τον γάμο!

Ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Κατερίνα Φλώρου

Μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Φλώρου δεν είναι πλέον μαζί.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής μέσα από το «Happy Day», όπου ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός. 

Το ζευγάρι ευτυχισμένο τη μέρα του γάμου του έξω από το δημαρχείο Αθηνών τον Σεπτέμβριο του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι πραγματικότητα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος για τους λόγους που εκατομμύρια ζευγάρια σταματάνε να είναι μαζί. Γιατί δε μπορέσαμε να βρούμε κοινό τόπο. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου. Τα πρακτικά θα γίνουν εν καιρώ. Δώσαμε χρόνο, δεν έγινε ξαφνικά. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση, ήταν μια απόφαση από κοινού να χωρίσουμε. Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω ότι χωρίσαμε. Ξεκινώντας τον γάμο ήθελα να προχωρήσει περισσότερο. Απέτυχε. Είμαι στη φάση που θα βρισκόταν ο καθένας στη θέση μου. Όταν συμβεί αυτό δεν έχει σημασία ποιος φταίει» δήλωσε στην εκπομπή ο Ορέστης.

Ορέστης Τζιόβας: Βόλτα στην Κηφισιά με τη γυναίκα του!

Έλληνας ηθοποιός ποζάρει στο κρεβάτι και παραδέχεται: «Έχω δεχτεί ερωτική εξομολόγηση από άνδρα»

Θυμίζουμε πως ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου τον Σεπτέμβριο του 2018 στο δημαρχείο Αθηνών. «Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, αλλά αυτός είναι κεκλεισμένων των θυρών», είχε δηλώσει τότε στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top