Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: Τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο!

Έτσι περιέγραψε τη σχέση του συζύγου της με τον γιο τους

Δείτε όσα είπε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή της ΕΡΤ

Εδώ και λίγα χρόνια έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με το ταλέντο να ρέει άφθονο αφού εκείνη είναι ηθοποιός κι εκείνος τραγουδιστής και συνθέτης!

Τζένη Θεωνά: Στιγμές ευτυχίας του Αναστασιάδη με τον γιο τους, Αρίωνα

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου… αποθέωσε τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη για το πώς είναι σαν πατέρας.

Τζένη Θεωνά

Η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει την αρχή της γνωριμίας τους, αλλά κι άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι κι ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο, στη δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό κι εγώ κάτι άλλο. Συρρικνώνεται ο προσωπικός σου χρόνος…», είπε η ηθοποιός. 

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Οικογενειακή εξόρμηση στον Εθνικό Κήπο!

Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης

Η Τζένη Θεωνά κι ο Δήμος Αναστασιάδης βγάζουν συχνά βόλτα τον μικρό Αρίωνα στο πάρκο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν επτά χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Story του Κωνσταντίνου Ρήγου και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός, ελκυστικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος, στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος. Ένιωθες ότι δεν μπορείς να μπεις εύκολα στον κόσμο του. Μια ταλαιπωρία ήταν αυτό, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο…», εξομολογήθηκε η Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top