Τζένη Θεωνά: Στιγμές ευτυχίας του Αναστασιάδη με τον γιο τους, Αρίωνα

Το μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram

Στιγμές ξεγνοιασιάς και οικογενειακής ευτυχίας ζουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης με τον γιο τους Αρίωνα. Ο γιος του διάσημου ζευγαριού είναι πλέον δύο ετών και όπως είναι φυσικό είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

Τζένη Θεωνά: Παιχνίδια με τον μικρό της Αρίωνα στην πισίνα

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής φροντίζουν να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί του. Μάλιστα, η Τζένη Θεωνά απαθανάτισε τον Δήμο Αναστασιάδη με τον καρπό του έρωτά τους και έστειλε ένα  μήνυμα.

Δήμος Αναστασιάδης: Με τον γιο του στην παραλία

 

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. "Ποια πληγή ακόμα θα μας βρει;" "Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει τη φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;"
Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ.»,σχολίασε η Τζένη Θεωνά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top